Portfolio

Hideaway Park

JVA was the engineer for the original park and recently has worked on the expansion and addition of events space for existing facility in downtown Winter Park, Hideaway Park. This multi-use facility included design of an amphitheater and park venue for the summer concert series for conversion to the Town’s sledding hill during winter months. Unique challenges with this project included phased construction plans necessary to provide updates to the pedestrian, roadway, grading, drainage, erosion control and utility infrastructure while allowing concurrent operation of existing facilities. With the close proximity to the Fraser River and an eye towards maximizing usable space, underground detention and water quality structures were specified and implemented for this project.

Location: Winter Park, CO